Levering

Levering neste dag dersom varen bestilles før 12.00 ( levering kan bli utsatt ved sykdom eller ferieavvikling)
All frakt skjer med  Posten, Bring

Små lette pakker kan sendes som Pakke i Postkasse eller Brev-Post. Vi anbefaler Pakke iPostkasse.  Vær oppmerksom på at Brev.Post kan ikke spores og Sporton tar ikke ansvar for bortkomne pakker. Brev-Post kommer direkte til din postkasse.

Gratis frakt.
Bestiller du for kr. 1500,- eller mer, betaler vi frakten. Dette gjelder ikke for store volum-varer (feks. pulk)

 
Besøk www.posten.no, for eksakte leveringstider eller om du vil spore din pakke

Normalt har du varene på Post-i-butikk/postkontor eller i postkassen  3-4 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret/butikken gir deg beskjed når pakken kan hentes.
Du har to ukers frist til å hente pakken din. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. 

Dersom du unnlater å hente din bestilling innen denne tiden ser vi oss nødt til å kreve et gebyr for å dekke inn kostnadene vi får med returen av pakken din.
Gebyret er på kr. 300,-

Betaling

* Klarna. Her kan du handle enkelt med Klarna. Du betaler først når du har fått varene hjem til deg. Du trenger heller ikke å taste inn kredittkortnummet eller huske på et passord. Velg den betalingsmåten som passer best for deg!

* Vipps

* Forskuddsbetaling. Vi sender varene når beløpet er registrert på vår konto.

* PayPal.

Kortopplysninger lagres ikke, og all kortinformasjon blir behandlet via SSL-kryptering.

 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 250- .

Kunder utenfor Norge.
Vi leverer kun til norske adresser og postnummer.